Tuesday, May 10, 2011

Abg Ben main mata dengan sayelah! ;)

ihsan abg ben ashaari :)

dear blogger, ;)

tak dapat nak digambarkan betapa gembiranya perasaan saya sekarang nih, hanya ALLAH yang tau kenapa dan bagaimana. nak tau tak kenapa?? sebab saye menang loteri? menang cabutan bertuah? tak lah. tengok tajuk entry lah sikit der, abg Ben Ashaari follow blog buruk saya nih tau sebagai follower ke 42#. ^^

honestly, saya rasa terharu sangat abg ben sudi dtg ke blog mentah nih, follow dan promote lagi kat blog beliau. seriously, tak ada kata2 yang dapat gambarkan perasaan nih, happy and teruja kot. before this, blog nih sunyi je, mcm tak hidup je. tapi, saya teruskan jugak dengan berbekalkan apa yang saya tau, buat dan mahu. at least ade yang nampak effort sy tuh kan? alhamdullillah :)

hari nih dapat semangat baru, semangat berkobar2. chewah! jom kita sama2 berkongsi cerita dan idea. mana tau, boleh jadi blogger yang lebih dikenali dan disenangi jugak. ape pon, thanks a lot to abg ben ashaari :)

terima kasih sudi baca :)

12 comments:

  1. truskn berbloggin k..~ :) tahniah den ucapkan... follow sini meriahkn lagi suasana.. blh kn.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..congratzz~
    saya pun terpilih gak..da ta lara nak post entry baru sal nie..letieh bw...esok2 awal2 pagi saya post entry baru...tunggu ye...hehe
    daa~ mimpi indah

    ReplyDelete
  3. hehe...nite, sweet dream k ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah!! sifu bangga dengan kamu!

    ReplyDelete
  5. wahh ser0n0knya dy..
    izyan, nnti menti0nkn kt sume org, yaya ni f0ll0wer yg k 62 tau

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari blog abg ben!
    tahniah sbb terpilih, mmg seronok kalau blog dipromote dan difollow oleh Ben Ashaari!

    Mas pun pernah mengalaminya..
    semoga terus bersemangat utk berblog!

    ReplyDelete
  7. muhammad hanif:thanks ;)

    nabihan: anak mak abah lah..:p

    yaya: insyaallah :)

    tok esah: thanks~

    mas saari: tq for the advice ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah wat adik seguruku...
    semoge sentiase ^_^ selalu...

    ReplyDelete